✔ Vóór 12:00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden     ✔ Gratis verzending vanaf €40,-     ✔ Bereikbaar via de Live Chat

✔ Vóór 12:00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden

over ons

In juli 2017 besloot ik, Robin van Wijngaarden (21 jaar) mijn passie te delen met jou! In 2018 ben ik afgestudeerd als Grafisch Vormgever aan het SintLucas. Leuke post ontvangen was voor mij altijd al een klein feestje. Leuke kaarten en boekjes, de wens om dit zelf te mogen ontwerpen en verspreiden bleef maar borrelen. Uiteindelijk werd deze wens werkelijkheid en was de eerste collectie van PinkPeach een feit!

De stijl van PinkPeach is te omschrijven als een hip, basic en stoer design passend bij de interieurtrend van nu. Handgeschreven post blijft toch het leukst. En hoe leuk is het wanneer een ontvangen kaart, invulboek of verjaardags kalender ook nog eens leuk staat in je interieur? Pink Peach ontwerpt speciaal voor jou.

Waar het in 2017 begon met ansichtkaarten, werden in 2018 de invulboeken toegevoegd. Sinds mei 2019 zijn ook de nieuwe wenskaarten en cadeaukaartjes met goudfolie verkrijgbaar!

 

Special Note
Awesome winkels en webshops opgelet! Wil jij de collectie van Pink Peach delen met jouw klanten?
Tof, daar worden we enthousiast van! 
Check deze pagina!

service

✔  Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden

✔  Gratis verzending vanaf €40,-

  Veilig betalen via iDeal

  Verzending via PostNL

© COPYRIGHT PINK PEACH 2019 – ALGEMENE VOORWAARDEN – PRIVACY VERKLARING